Бамбукови Щори

Бамбуковите щори внасят стил, класа, качество и ефективност във вашия дом, офис или заведение. Те са отличен избор за тези, които търсят завършен вид на моделирането на домовете си. Съчетавайки класически дизайн и стил, те са отличното решение да покриете прозорците на стаята си или да намерите цялостно решение за по- класическия си интериор.

Бамбуковите щори са изработени от прецизно вплетени дървени ивици, тяхната миризма, стил и натуралност внасят уют както на класическия така и на модерния интериор. Те спомагат и да се получи т. нар. “Screen effect”- разсейват светлината и същевременно с това не допускат директното навлизане на слънчевите лъчи и така стаята Ви остава светла.

Имате възможност да изберете между 30 десена висококачествени естествени материали и два модела на събиране- като руло щора или като римска щора.

Изберете ли бамбуковите щори Вие ще внесете естествена и натурална красота във вашия дом.


Модел "Ейша"

 


Модел "Феба"

  

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от стъклодържател до стъклодържател на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел бамбукови щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас бамбук. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 5,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Цена :