Сенници

Сенникът е изделие за предпазване от слънце или дъжд като същевременно с това превръща Вашия дом, тераса или заведение в атрактивно и функционално жилищно пространство с едно движение на дистанционното или манивелата.

Той осигурява комфорт и същевременно предпазва от изгаряне. В зависимост от вида и площта на мястото, на което трябва да се монтира се определя моделът и конструкцията му. Фирма Клауди предлага всички видове сенници и тенти.

Основните предимства на сенника са- той е средство за красива и ефективна защита от слънце, вятър и дъжд; спира прекият контакт на очите със слънчевите лъчи; филтрира лъчите като спира вредните UV лъчи, предпазва от изгаряне; на запарва; намалява температурата в помещението с над 7 градуса; не спира притока на естествена светлина, предпазва от избеляване изложените стоки на витрините на магазините и на мебелите във Вашата градина или тераса.

Сенникът се изработва по индивидуален размер на клиента като има възможност да бъдат с електронно задвижване и с датчик за вятър или вятър/ слънце за по- висока степен на защита. Предлага се в богата гама от цветове и десени на PVC или акрилни платове, а качеството на тъканта гарантира дълги години пълноцветна красота, без притеснения от избелване или прокъсване.


Модел "Стандарт"


Модел "Елеганс"


Модел "Вера"


Модел "Престиж"


Модел "Класик"


Модел "Смарт"


Модел "Кабрио"


Модел "Балконски"


Модел "Кристал"


Модел "Кристал Ридо"


Модел "Широкоплощен"


Автоматика

           


Екстри

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете ширината на мястото, където искате да се монтира сенника. След това измерете колко сантиметра искате да излиза сенника напред (или сантиметрите, които искате да се спуска надолу за ветроупорните сенници).
Вземете ширината и разстоянието, което искате да излиза напред и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел сенник от каталога, която се намира непосредствено под текста. Числото при което се засичат двете величини е цената на Вашия сенник. Добавете избраните от Вас екстри. От получения резултат извадете 6 % търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Плат
см - Ширина
см - Височина(Напред)
Цена :

Забележка: За сенници тип "чупещо рамо" минимална ширина = дължина на рамо + 35 см.
Дължини на рамена = 150, 200, 250, 300 (За модел "Елеганс" до 400).